Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


•Mellékszereplők

 JR Bourne mint Chris Argent: Allison apja. Vérfarkasvadász. Nagyon félti lányát, Allisont, ezért – miután kiderült, hogy Scott vérfarkas – meg akarja ölni Scottot, amikor megtalálja őket együtt, de végül Allison és Scott megígérik, hogy nem fognak többet találkozni – ezután mégis találkozgatnak titokban. Később Chris elkezdi Allisont is vadásszá képezni.

 

Linden Ashby mint Stilinski seriff: Stiles apja. Beacon Hills seriffje.


Melissa Ponzio mint Melissa McCall: Scott anyja. Nővérként dolgozik a városi kórházban.


Jill Wagner mint Kate Argent: Allison nagynénje, Chris húga. Vérfarkasvadász. Ő állt a Hale család házának felgyújtása mögött. Párkapcsolatban volt Derek Hale-lel, csak azért, hogy elárulja őt, és megölje a családját. Később Peter Hale öli meg, ezzel bosszút állva a családja meggyilkolásáért.


Michael Hogan mint Gerard Argent: Allison nagyapja. Vérfarkasvadász. Lánya, Kate Argent temetésére érkezik a városba, valamint fiának, Chrisnek is segít a vadászatban. Később kiderül, hogy meg akarja bosszulni lánya halálát, és meg akarja ölni az összes vérfarkast a városban. Megöli Mattet, a Kanima mesterét, hogy ő lehessen az új mester.


Eaddy Mays mint Victoria Argent: Allison anyja. Mikor rájön, hogy Scott és Allison még mindig találkozgatnak, megpróbálja megölni Scottot farkasölővel, de Derek megmenti a fiút, és megharapja Victoriát. Victoria, hogy ne váljon vérfarkassá, öngyilkosságra kényszerül, amiben végül férje, Chris segít neki.


Ian Bohen mint Peter Hale: Vérfarkas, Derek nagybátyja. Amikor leégett a Hale család háza, Peter egy időre megbénult. Miután felépült, megölte unokahúgát, Laura Hale-t, hogy ő lehessen az Alfa, és ezzel erősebb lehessen. Ő változtatja Scottot vérfarkassá. Megbosszulja családja meggyilkolását: sorban öli meg a tűzért felelősöket. Megharapja Lydiát, aki azonban nem változik át, mert immunis. Végül megöli Kate Argentet is, ezután pedig unokaöccse, Derek megöli Petert, ezzel pedig ő lesz az Alfa. Később Peter Lydia hallucinációiban tér vissza, majd arra használja a lányt, hogy segítsen neki feltámadni, ami végül sikerül is.


Seth Gilliam mint Dr. Deaton: állatorvos. Scott nála dolgozik iskola után. Később kiderül, hogy vérfarkasokkal is foglalkozik, és meggyógyítja őket, ha megsérültek. Segíti Scottot, Stilest és Dereket.


Daniel Sharman mint Isaac Lahey: az iskolai lacrosse-csapat tagja. Derek vérfarkassá változtatja, és ezzel ő lesz Derek falkájának az első tagja.


Gage Golightly mint Erica Reyes: a Beacon Hills-i Középiskola tanulója, epilepsziában szenved. Derek vérfarkassá változtatja, miután megígéri neki, hogy a betegsége el fog múlni.


Sinqua Walls mint Boyd: a Beacon Hills-i Középiskola tanulója. Derek őt is átváltoztatja, ezzel ő a falka harmadik tagja.

 

Keahu Kahuanui mint Danny: a Bacon Hills-is Középiskola tanulója. Meleg, s majd Aiden-nel lesz együtt.


Stephen Lunsford mint Matt Daehler: a Beacon Hills-i Középiskola tanulója. Tetszik neki Allison, és mivel szeret fényképezni, sok képet csinált a lányról. Később kiderül, hogy ő a Kanima mestere, ő irányítja, hogy bosszút álljon a 2006-os úszócsapaton, akik miatt majdnem vízbe fulladt évekkel ezelőtt. Végül Gerard Argent öli meg, hogy ő lehessen a Kanima új mestere.


Orny Adams mint Finstock edző: az iskolai lacrosse-csapat edzője.


Adam Fristoe mint Adrian Harris: kémiatanár a Beacon Hills-i Középiskolában. A Darach fogja megölni.


John Wesley Shipp mint Mr. Lahey: Isaac Lahey apja. Fiát gyakran bántalmazta. Ő volt az edzője a 2006-os iskolai úszócsapatnak, ezért megöli a Kanima.

 

Max Carver mint Aiden: Ethan testvére, az Alfafalka tagja, voltron-farkasként. Meleg férfi, Danny-re pályázik, miuta a Bacon Hills-i Középiskolába jöttek.

 

Charlie Carver mint Ethan: Aiden testvére, az Alfafalka tagja, voltron-farkasként. Lydia-ra pályázik, mióta a Bacon Hills-i Középiskolába jöttek.

 

Felisha Teller mint Kali: az Alfafalka tagja, a Darach fogja megölni.

 

Brian Patrick Wade mint Ennis: az Alfafalka tagja.

 

Giedon Emery mint Deucalion: démon farkas, az alfák alfája (alfafalka alfája, falkavezére).