Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


•Sorozat-leírás

 

*SOROZATLEÍRÁS*

A Teen Wolf – Farkasbőrben (Teen Wolf) amerikai televíziós sorozat, alkotója Jeff Davis. A sorozat Az ifjú farkasember (Teen Wolf) című 1985-ös filmen alapul. Az Amerikai Egyesült Államokban 2011. június 5-én indult az MTV-n, Magyarországon pedig 2012. június 1-jén debütált az AXN-en. A sorozat középpontjában egy átlagos középiskolás fiú, Scott McCall (Tyler Posey) áll, akit megharap egy vérfarkas, miközben egy lány holttestét keresi az erdőben. Amikor Scott osztályába egy új lány, Allison Argent (Crystal Reed) érkezik, rögtön megtetszenek egymásnak; ezért Scott próbál normális életet élni: mindenki előtt titkolja a vérfarkaslétét, kivéve a legjobb barátja, „Stiles” Stilinski (Dylan O’Brien) előtt – aki segít neki túljutni az életének és a testének a változásain –, illetve egy másik titokzatos vérfarkas, Derek Hale (Tyler Hoechlin) előtt.

 

 

A Teen Wolf általánosan kedvező kritikákat kapott: a Metacritic 100-ból 61 pontot adott a sorozat első évadának. A premier összesen 2,17 millió nézőt vonzott az Egyesült Államokban.

 

A második évad 2012. június 3-án kezdődött az Egyesült Államokban. 2012. július 12-én felvették a Teen Wolf harmadik évadát is, ami 24 epizódos lesz.